Boerderij-appartement huren op Ameland? | Paasweekend of -week: NU met 15% korting!

Wil je er dit voorjaar nog even lekker tussenuit? Mijn zijn tweetjes of met kids? Kom dan met Pasen gezellig naar Ameland! We hebben nog fijne en gezellig ingerichte 2-5 persoons boerderij-appartementen vrij voor een paasweekend of -week.

Onze boerderij-appartementen zijn gelegen aan de rand van het centrum (oostzijde) van het pittoreske dorpje Hollum en bevinden zich 1,5 km vanaf het strand en de vuurtoren van Ameland. U loopt hiervandaan zo het gezellige dorpscentrum in met o.a. gezellige terrassen, een supermarkt en een heerlijke authentieke warme bakker. Een ideale uitvalsbasis voor diverse buitenactiviteiten!

Kies voor een fijne strandwandeling of mountainbiketocht in de mooie natuur. Ook voor kinderen is er op ons erf voldoende ruimte om te spelen. Op de Boerkerij zijn meerdere dieren aanwezig, waaronder een kat, kippen, schapen en paarden. En de eerste lammetjes zijn alweer geboren!

 

“Geniet van de gastvrijheid, charme en prachtige natuur van het eiland. Het gevoel dat je even dichter bij de elementen van de natuur en het eilandleven hebt kunnen staan en lekker uitgewaaid bent.”

 

Boek nu je paasweekend of -week met 15% korting!

 

Bekijk appartementen