Een geslaagde vakantie of weekend weg begint met een fijne plek om te verblijven. De boerderij-appartementen van familie De Boer bieden u tijdens uw vakantie op Ameland alles wat u zich maar kunt wensen.

“Geniet van de gastvrijheid, charme en prachtige natuur van het eiland. Het gevoel dat u even dichter bij de elementen van de natuur en het eilandleven hebt kunnen staan en lekker uitgewaaid bent.”

 

De Boerkerij, boerderij en appartementen in Hollum, Ameland

De Boerkerij, boerderij-appartementen in Hollum, Ameland

Boerderij-appartementen | Charme logies op Ameland

De boerderij-appartementen van familie De Boer zijn gelegen aan de rand van het centrum (oostzijde) van het pittoreske dorpje Hollum en bevinden zich 1,5 km vanaf het strand en de vuurtoren van Ameland. Een ideale uitvalsbasis voor diverse buitenactiviteiten!

De appartementen Blieneweg I-III, Noord Miede en Wijde Blik zijn gesitueerd rond het ruime erf van De Boerkerij, met wijds uitzicht over de stallen, landerijen en het boerenleven. Iedere accommodatie is zelfstandig en beschikt over een eigen terras en/of de mogelijkheid voor een fijn buitenzitje waar u kunt genieten van een kop koffie in de zon of een gezellige BBQ. Ook het erf is geschikt voor diverse activiteiten.

Zo is er voor kinderen op het erf voldoende ruimte om te spelen. Er is een trapkar met aanhanger aanwezig waarmee de kinderen mogen rondrijden en er is een aangrenzend speelveld met glijbanen, schommels en diverse klimtoestellen.

Ook uw auto kunt u probleemloos parkeren op het ruime erf en fietsen kunnen in de schuur worden gestald.

De boerderij-appartementen bieden plaats voor 2 tot 5 personen. Alle accommodaties beschikken over een eigen badkamer met douche en/of bad en toilet, volledig ingerichte keuken en living met led-TV en gratis toegang tot WiFi. Er is ook een (gezamenlijke) wasmachine beschikbaar.

Waddenvilla | Luxe verblijf in het boerenland

Bent u op zoek naar rust, luxe, ruimte en een wijds uitzicht? Voor een luxe verblijf voor groepen tot en met 6 personen verhuren wij onze mooie weidevilla, met eigen tuin en lounge terras en landelijk gelegen, net iets buiten het centrum van Hollum.

De Boerkerij - strandrit met paarden op het strand van Ameland

Bijzondere beleving | met paard (en koets) over het strand

Theo de Boer is actief in de paardenmensport. Regelmatig neemt hij graag gasten mee voor een rit met paard en koets (marathonwagen) of huifkar. In overleg kunt u ook eigen paarden meenemen voor het maken van een prachtige buitenrit over Ameland. Te paard over het strand en door het bos is een prachtige ervaring voor mens en dier.

Met paard en koets - Boerkerij Hollum Ameland

Geniet van het boeren buitenleven

Op de Boerkerij zijn meerdere dieren aanwezig, waaronder een kat, kippen, schapen en paarden. In het voorjaar hebben we pasgeboren lammetjes. Dit alles maakt het verblijf bij familie
De Boer het ideale vakantie uitje voor jong en oud.

De Boerkerij - schapen op Ameland

Hollum

De Boerkerij ligt aan de rand/oostkant van het dorpscentrum van Hollum. U loopt in enkele minuten naar het centrum van Hollum, met haar winkeltjes, supermarkt, drogist en heerlijke warme bakker.

Tip: Probeer het heerlijke juttersbrood bij de warme bakker in het centrum,
belegd met Amelander kaas van de Kaasboerderij uit Hollum!

Daarnaast kent Hollum een verscheidenheid aan terrasjes, restaurants en museums en routes langs de plaatselijke specialiteiten. Met de fiets bent u in 10 minuten bij het strand, de zee en de duinen. Ook kunt u genieten van de vele activiteiten die er regelmatig georganiseerd worden.

Bekijk hier de evenementenkalender

Skyline Hollum Ameland

Skyline Hollum Ameland

Molen in Hollum, Ameland

Hollummer molen, Hollum Ameland

Ameland omgeving

 

Haven van Nes, Ameland

Haven van Nes, Ameland

Ameland kust

Ameland kust

????????????????????????????????????

Ameland duinen

????????????????????????????????????

Ameland strand

Ameland vuurtoren

Ameland vuurtoren

Ameland duinen en zee

Ameland duinen en zee

????????????????????????????????????

Uitzicht vanaf de dijk

????????????????????????????????????

Ameland natuur in bloei